Energy Power

Energy Power Kft.

Kedves Érdeklődő!

 

Cégünk alapítójának első vállalkozása 2004-óta működik Magyarországon teljesen magyar tulajdonú körrel. Szerencsére elmondhatjuk magunkról, hogy elégedett partnereink sora napról-napra növekszik, mert üzlet filozófiánk  alapja, hogy csak akkor lehet cégünk sikeres és akkor növekedhet dinamikusan, ha minden partnerünk maradéktalanul elégedett és boldog, hogy  jól döntött, mert megszavazta nekünk a bizalmat. Nem is szeretnénk tovább fényezni magunkat, helyette nézzük, mely területeken tudunk segítséget nyújtani akár Önnek is.

Az Energy Power Kft.  egyik  fő profilja a  humánerőforrás menedzsment.  Munkaerő közvetítés és munkaerő kölcsönzés. Mindkét lehetőséggel időt, energiát és akár pénzt is tud spórolni. Vezetőként mindenki tudja mennyire fontos a megfelelő alkalmazott a cégnél, tudja jól, milyen nehéz a tökéletes jelölt megtalálása, mennyi időt és energiát tud ezt felemészteni. Gyakran kapkodva keresi a megoldást, ha csak időszakos  feladatok elvégzésére szeretné megtalálni a megfelelő embert. Amennyiben a folyamat még ismeretlen Ön számára részletes ismertetőt kaphat honlapunkon: Munkaerő kölcsönzés, közvetítés.

A humánerőforrás menedzsment mellett,  a másik fő profilunk a  facility  menedzsment. Mind gazdasági, infrastrukturális és műszaki facility menedzsmentben  a segítségére lehetünk.  Az infrastrukturális  facility menedzsment foglalja magába a  takarítási munkákat. Irodák, irodaházak napi karbantartó,  illetve  nagytakarítását. Ipari  takarítás keretében napi 3 műszakban, a hét mind a hét napján vállaljuk  az épület  kézi és gépi karbantartó  takarítását.  Kiépült rendszerünknek köszönhetően a légtechnikai berendezések tisztítása,  hulladékkezelés  és gazdálkodás  mellett,  az ablakok és  külső homlokzatok tisztítását is ellátjuk. Amennyiben az irodához vagy ipari területhez park, kert is tartozik, ennek fenntartását  (öntözés, tápoldatozás, metszés, lemosó permetezés,  fűnyírás, gyomtalanítás)  is vállaljuk. Az  infrastrukturális menedzsment részleteiről, melyben mosodai szolgáltatásunk is megtalálható,  itt tájékozódhat.
A gazdasági facility keretében pénzügyi riportjainak, előzetes költségvetési terveinek elkészítését is vállaljuk gyorsan és megbízhatóan. Tekintse meg részletes szolgáltatási listánkat weboldalunkon.

Jól ismerjük, hogy gyakran kerülnek a cégek olyan helyzetbe, hogy hirtelen, azt se tudják,  kihez forduljanak problémájukkal, ki az akiben megbízhatnak és ki fogja a feladatokat tökéletesen ellátni. Ezért az Energy Power felkészült azokra a különleges kérésekre is, melyekkel ritkán lehet találkozni vagy megvalósításuk esetleges falakba ütközőnek látszik. Amennyiben most is épp egy megvalósításon töri a fejét, de nem tudja, merre induljon, akkor keressen minket, egy kötetlen beszélgetés során felmérjük az igényeket, elképzeléseket és megvalósítjuk Önnek.

Tegyen próbára minket! Megvalósítjuk!

Kérjük olvassa el mielőtt továbblép! Adatvédelmi információk

Mint minden weboldal, az nrgpower.eu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. - Olvass tovább a következő címen: http://http://nrgpower.eu/adatvedelem

Bezár