Bérgyártás

Bérgyártás

Napjainkban a  bérgyártás  egyre dinamikusabban fejlődő üzleti lehetőséget kínál partnereink  számára. Felelősségteljes, képzett csapatunkkal állunk Önök rendelkezésre, legyen szó bármelyik  előállítási fázisról, vagy éppen  csak egy  ötlet szinten felmerülő  termék gyártásáról. Amennyiben  költséghatékony és időtakarékos  megoldást szeretne,  a bérgyártás a megfelelő  választás Önnek és  Cégének.

Az  Energy Power segít minden  alap-  és segédanyag, alkatrész, tartozék teljes körű bérgyártásában, csomagolásában, az alapanyagtól a késztermékig. Ha csak egyes előállítási fázisok  elvégzésére van  szüksége, legyen az csomagolás vagy címkézés, mi akkor is a rendelkezésére állunk. Vállaljuk alapanyagok/csomagolóanyagok beszerzését, vagy éppen a termék notifikációs ügyintézését. Mi  legyártjuk a meglévő gyártmánylappal és engedélyekkel rendelkező termékeit, segítünk bármilyen  szakvélemény eljárásának teljes körű ügyintézésében. Szolgáltatásunkhoz tartozik az engedéllyel még  nem rendelkező, de összetételében pontosan meghatározott, illetve a még csak elképzelés, ötlet  szinten felmerült termék gyártása is.

Kérjük olvassa el mielőtt továbblép! Adatvédelmi információk

Mint minden weboldal, az nrgpower.eu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. - Olvass tovább a következő címen: http://http://nrgpower.eu/adatvedelem

Bezár