Munkaerő közvetítés

Munkaerő közvetítés

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek. Hogyan? Úgy, hogy pénzt, időt, és energiát spórolunk  meg Cégének. Nincs más dolga, csak hátra dőlni, akár egy moziban, mi mindent elrendezünk.  Azonban ne szaladjunk ennyire előre, egy jó filmnek is a végére marad a happy and…

Kezdjük az elején, a főszereplőkkel. Van Ön, és Cége (munkaadó) és van az élő Munkaerő  (munkavállaló). Ebben a „filmben” cégünk csak mellékszereplő, magyar hangja Energy Power.

Az  Energy  Power  egyik fő szakterülete  a humán erőforrás  biztosítása partnereink részére.  Gyakorlatilag mi a „kapocs” szerepét alakítjuk úgy, ahogy Önnek a legoptimálisabb legyen. Alapos  tájékozódás után felkutatjuk azt a személyt, aki a legmegfelelőbb Ön, és cége üres munkakörébe.

A legfőbb célunk, azon személy megtalálása,  aki amellett, hogy tökéletesen ellátja  a feladatokat és a  munkakörével támasztott elvárásoknak maximálisan megfelel,  szívét-lelkét beleadva végzi munkáját.  Nagyon fontos, hogy az új munkatárs beilleszkedjen a vállalat kultúrájába, hisz így tud majd  a  leghatékonyabban működni cége napi feladataiban.

A MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS MENETE…

A munkaerő közvetítés folyamatának alapja és egyik legfontosabb eleme, a lehetséges igények teljes  körű feltérképezése. A szükséges munkakör pontosítása, részletezése, többszöri átgondolása,  és  megfogalmazása. Amint tudjuk hova keresünk munkaerőt, akkor következhet a munkakört betöltővel  szemben támasztott követelmények, valamint a munkakör betöltéshez szükséges  készségek/képességek,  és egyéb felmerülő elvárások megismerése. Nagyon körültekintő munkát  végzünk a folyamat elején, így tudjuk biztosítani, hogy a kiválasztott munkaerő a legmegfelelőbb  legyen az Ön számára.

Ezután a  jelölt megkeresése, szaknyelven  toborzás  következik. Első körben az adatbázisunkat  tekintjük át, valamint a  lehető összes  csatornán (internetes álláskereső portálok, adatbázisok,  hirdetési felületek…) megkezdjük a kutatást. Egyes esetekben direkt megkeresést is alkalmazunk  (fejvadászat). Egy cél lebeg a szemünk előtt: a megfelelő munkaerő megtalálása.

Összegyűjtjük a  jelentkezőket és  potenciális jelölteket, akikből a kiválasztás során tudjuk kiszűrni a  végső befutót. Éjjel-nappal az önéletrajzokat és kísérőleveleket elemezzük, folyamatosan interjúkat  szervezünk és bonyolítunk, egyedi igények szerint különböző teszteket is elvégzünk a jelölteken. A  pszichológiai tesztektől, az értékelő és fejlesztő központokon át, felkészülten várjuk a kéréseket.  Nagyon fontosnak tartjuk a jellemzések elkészítését, mert ez az,  amit az önéletrajzokkal kiegészítve  továbbítunk Önnek. Közösen megbeszéljük, hol tartunk most, mit gondolunk a jelöltek  alkalmasságáról, majd következnek a második körös interjúk. Ahogy olvashatja, nagyon precízen és  körültekintően járunk el  a munkaerő közvetítés során, amihez az is hozzátartozik, hogy  visszajelzéseket kapjunk a megbízótól a munkaerő teljesítményéről, beilleszkedésének sikeréről.

Kérjük olvassa el mielőtt továbblép! Adatvédelmi információk

Mint minden weboldal, az nrgpower.eu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. - Olvass tovább a következő címen: http://http://nrgpower.eu/adatvedelem

Bezár