Munkaerőkölcsönzés

 

ELŐNY A MUNKÁLTATÓKNAK…

A munkaerő kölcsönzés egy olyan lehetőség, amely számtalan előnnyel rendelkezik. Dolgozója  hosszabb képzésen van? Esetleg betegség, GYES, szabadság miatt nem áll rendelkezésére? A kieső  munkaerőt könnyedén pótolhatja, ráadásul nem növekszik meg a költsége, nem kell foglalkozni az  idegölő adminisztrációs problémákkal, mi mindent elintézünk Önök helyett.

Akkor is nagyszerű lehetőség a munkaerő kölcsönzés, ha új dolgozóra van szüksége, de még nem tud,  vagy nem  áll módjában állandó munkatársat felvenni, vagy ha éppen sürgős munka, esetleg  váratlanul nagyobb megrendelés esett be Önökhöz. Ha cége tevékenysége szezonális jellegű  (turizmus, ünnepek), ez a megoldás kész főnyeremény, hisz a megnövekedett munkaerőigény  gyorsan és hatékonyan pótolható a szükséges időszakra.
A munkaerő kölcsönzés azoknak a munkáltatóknak is kiváló, akik a végleges alkalmazás előtt ki  szeretnék próbálni a munkaerőt (Try and Hire), de abban is segítség, ha csak csökkenteni szeretnék a  toborzásra, kiválasztásra szánt időt.

A MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉS MENETE…

Cégünk feltérképezi a megrendelő munkaerő-gazdálkodását, igényét, a munkavállalóval szemben  támasztott követelményeket, illetve a munkakör betöltéséhez szükséges képességeket-készségeket  és egyéb elvárásokat.

Ezután indul a toborzási folyamat, ami alatt megkeressük a legalkalmasabb jelölteket az  adatbázisunkból (vagy más csatornák segítségével), de akár fejvadász, illetve direkt megkeresés  alapján is.

A kiválasztással sem kell időt és energiát elfecsérelniük, ugyanis cégünk mindezt megteszi Önök  helyett. Elemezzük az önéletrajzokat, kísérőleveleket, megszervezzük és lebonyolítjuk az interjúkat,  jellemzéseket készítünk a pályázókról, jelöltekről.
A kiválasztott pályázót beléptetjük (megkötjük a munkaszerződést), átvállaljuk az adminisztráció  okozta gondokat, mindezt úgy, hogy az új munkavállalónak természetesen Önök szabályozhatják  munkaidejét, beosztást, munkaköri feladatait.

Loading Maps

Kérjük olvassa el mielőtt továbblép! Adatvédelmi információk

Mint minden weboldal, az nrgpower.eu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. - Olvass tovább a következő címen: http://http://nrgpower.eu/adatvedelem

Bezár