Call center kölcsönzés

Call center munkaerő-kölcsönzés – hatékony és rugalmas megoldás

Velünk Ön is hatékonyan használhatja ki azt az erőt, ami a call centeres ügyintézésben rejlik. A területen nem egyszerű megtalálni az ideális munkaerőt, de call center munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkkal levesszük a terheket az Ön válláról.

Milyen jellegű call center feladatokra vehető igénybe a szolgáltatás?

Bármilyen jellegű call center munka esetén tudunk segíteni, jellemzően az alábbi megbízások fordulnak elő ezen a területen:

 • értékesítés, ügyfélszerzés
 • kimenő hívások kezdeményezése
 • bejövő hívások fogadása
 • ügyfélmegtartás
 • komplex ügyfélszolgálat
 • kintlevőség-kezelés

Mikor érdemes igénybe venni a call center munkaerő-kölcsönzést?

Azokban a szituációkban a legnagyobb segítség a call center munkaerő-kölcsönzés, amelyek nem, vagy még nem igénylik állandó munkatárs alkalmazását. Néhány gyakori példa erre:

 • Ha csak egy időszakos kampány erejéig növekedett meg az ellátandó call center feladatok száma.
 • Ha új call centeres munkatársra van szükség, de még nem tud, vagy nem szeretne teljes állásba, határozatlan időre felvenni valakit.
 • Ha egy, vagy több jelenlegi call centeres alkalmazottja hosszabb időre kiesik a munkából (például betegség, szabadság, GYES miatt), és Ön nem szeretne mást felvenni a helyükre.
 • Ha váratlanul nagyobb mennyiségű megbízást kaptak, amelyhez csak egy adott időtartamra van szükség plusz call centeres kollégákra.
 • Ha szezonális jelleggel növekszik meg a call center munkaerőigénye.
 • Ha nincs ideje és energiája az ideális call centeres munkaerő kiválasztására, és a macerás adminisztrációs munkára.
 • Ha a végleges alkalmazás előtt szeretné bizonyos ideig „élesben” is kipróbálni az új call centeres munkatársakat.

Hogyan történik a call center munkaerő-kölcsönzés?

 1. Első lépésben felmérjük az Önök igényeit: számba vesszük, milyen jellegű call center feladatok ellátására keresnek megoldást, milyen elképzeléseik vannak az új munkavállalóval szemben.
 2. Ezután következik a toborzás. Annak érdekében, hogy megtaláljuk az Ön számára ideális call center munkatársakat, több csatornán is elindítjuk a keresést. A toborzási folyamat során saját adatbázisunkban, illetve fejvadász és direkt megkeresés alapján választjuk ki a potenciális jelölteket.
 3. Következő lépésben kiválasztjuk az Ön számára legideálisabb call centeres munkatársakat. Az önéletrajzok és motivációs levelek alapján meghatározzuk, kiket hívunk be személyes interjúra, majd megszervezzük és le is bonyolítjuk ezeket.
 4. Az új munkatárs beléptetését is ránk bízhatja, megkötjük a munkaszerződést és a szükséges adminisztrációt is elvégezzük. Természetesen mindezt Önökkel egyeztetve, így lehetőségük van meghatározni az új call centeres munkatárs munkaköri leírását, munkaidejét, és beosztását.

Kérjük olvassa el mielőtt továbblép! Adatvédelmi információk

Mint minden weboldal, az nrgpower.eu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. - Olvass tovább a következő címen: http://http://nrgpower.eu/adatvedelem

Bezár